08/12/2009

DOS 2010

Spremljevalna ekipa na DOS-RAS Extreme 2010:

Vasja Bočko – vodja ekipe, webmaster med dirko

Naš najbolj “leteči” član, saj neprestano potuje. Tudi rekreativni športnik (zdaj trenira za tek v najstrmejše vzpone DOS-a). Spremljal me je že na 1000km brevetu. Skrbel bo tudi za redno javljanje s terena med dirko. V prostem času študira za izpite.

nejcNejc Kralj-namestnik vodje ekipe

Vsestranski član ekipe, spremljal me je že na 1000km brevetu in kolesarjenju v Dubrovnik. Voznik, navigator, kuhar (če ni kuhalnice, jo izdela!), pripovedovalec duhovitih zgodb! V prostem času se prelevi v domačega mojstra.

Peter Osterveršnik-servis koles in opreme, voznik, navigatorpeter

Ležeči kolesar in lastnik podjetja TOBI d.o.o. /Udobnoposvetu.si. Glavni krivec za moje navdušenje nad temi kolesi. Udeležuje se maratonov in brevetov, prekolesaril pa je tudi  6000km dolgo pot iz Nordkapa v Gibraltar v non-stop štafetni vožnji. Najraje ima jabolčno pito.

Mateja Jecl- oskrba kolesarjamateja

Naša Mateja! Tista, ki me ponavadi čim bolj redno “sili” s hrano in pijačo med dirko. Ultra-kolesarjenje jo je že pred leti očaralo, zato me je z veseljem spremljala na 1000km brevetu. Vedno ima pri sebi kak redbul ali dva. V prostem času igra Speedminton!

Boštjan Križnik- navigator, voznik, servisbostjan

Zaloga pozitivne energije v ekipi! Vsestranski športnik in humorist, navajen delat “tri šihte” zapored. Sicer strojevodja/vlakovodja. Zadnje čase je postal še motorist! Že na brevetu je prispeval k dobri volji, sedaj pa pravi, da gre z nami za “polni delovni čas”. “Zejtor je pa le zejtor”, bi rekel Boštjan.

Blaž Krstič- navigator, voznik, servis

Ultramaratonski kolesar, uspešno je prevozil Dirko blazokrog Slovenije leta 2008. Njegove bogate izkušnje bodo neprecenljive tako med samo dirko kot v pripravljalnem obdobju. Sproščen način in moč volje, s katero je prevozil svoj DOS me vedno znova navdihuje. Obljubil mi je že, da naj na spanje kar pozabim, saj bomo na DOSu 3 dni žurirali. Se že veselim! V prostem času je lomilec ženskih src!

Neža Peterlinoskrba kolesarja, servis

Kolesarka, tekačica, gasilka, reševalka, … s prostorom smo omejeni, zato ne morem zapisati vseh stvari, s katerimi se ukvarja Neža. Zelo sem vesel, da je po dolgem “pogajanju” le privolila za članstvo v naši pisani ekipi. Prepričan sem, da bo njena prisotnost še kako pomembna.

Danijel Fabijan -Dačooskrba kolesarja, voznik, navigator

Najnovejša pridobitev AD-venture TEAMa – medicinska služba! Danijel je študent medicine in bo s svojim znanjem po najboljših močeh pomagal na dirki. Zadolžen bo za moje pravilno prehravnjevanje ter splošno psiho-fizično stanje. Na dirki in v pripravljalnem obdobju bo zbiral tudi določene podatke, ki jih bo uporabil v svoji raziskovalni nalogi.

Božidar Roglič- Božo – mojster za vse

Božo se nam je pridružil v zadnjem trenutku, takorekoč tik pred dirko. Ker se spozna na elektriko in je na splošno tehnično podkovan, bo z njegovo pomočjo v zakulisju vse teklo bolj gladko. V prostem času je…glej sliko!

1 misel o “DOS 2010

Dodaj odgovor