Kaj pa sedaj?

Tekaški polmaraton je mimo. Vreme se bo začelo slabšati, dan bo krajši, mrzlo postaja in nekateri že hrepenijo po snegu in belih strminah! Jaz pa (zopet) pričnem s “treningi”. Je že tako, da je treba za malo nore podvige kolesariti pozimi, ko vsi drugi kolesa-takšna in drugačna, obesijo na klin!

Koledar za leto 2011 že ima kar nekaj obkroženih datumov in obeta se zelo pestra sezona. Zopet si želim na Dirko okoli Slovenije-to sedaj ni več nobena skrivnost. Neizpolnjena lanska obljuba-dirko končati, je še toliko večji motiv za vnaprej. Morda se obeta tudi prava konkurenca med ležečimi kolesi, kar bo zopet dodatna mera motivacije. Poleg tega želim izpolniti normo za nastop na najstarejši kolesarski dirki (brevetu) – 1200km dolgem Paris-Brest-Paris ali na kratko PBP, ki poteka vsake štiri leta in bo na sporedu avgusta 2011. Moji načrti in želje segajo celih 363 dni vnaprej, ko bom pretekel svoj prvi maraton- 42km na 16.Ljubljanskem maratonu.

Cilje sem postavil visoko vendar trdno verjamem v pot, ki sem jo izbral. Seveda je takole na toplem, v udobnem naslanjaču najlažje pisati velike besede…Toda v pretekli sezoni sem se veliko naučil, te izkušnje so neprecenljive in odlična popotnica za vnaprej.

Ne bo lahko-to vem, saj sem dobršen del tega letos že dal skozi, ampak s tako ekipo, prijatelji, družino se problemi vsaj prepolovijo, veselje pa mnogokrat pomnoži! Upam, da bom uspel obdržati sponzorje in donatorje, ki so mi pomagali do sedaj, hkrati pa pritegniti kakšnega novega.

Do DOS2011 še 199dni. AD-team v aktivaciji 🙂