Pred novo sezono teka na smučeh

Konec tedna nam vremenoslovci obetajo snežne padavine do nižin! Morda nas po dveh letih končno čaka prava zimska sezona, z obilico naravnega snega in pogoji za tek na smučeh tudi po nižje ležečih smučiščih. Nordijske rolke, kolesa in tekaške copate bodo tako končno spet za krajši čas zamenjale tekaške smuči!

V društvu Ad-venture smo se na letošnje dobre obete posebej pripravili in pričenjamo s čisto pravo šolo teka na smučeh. Vsi boste lahko našli primeren čas in kraj, da se s tekaškimi smučmi na novo Refresher LessonsIf you’ve got a valid driving licence but haven’t used your skills for a while, a refresher session is right up your street. spoznate ali pa nekoliko bolj zbližate. Tečaje teka na smučeh prirejamo po vseh glavnih tekaških središčih v Sloveniji ob koncih tedna, posebej pestro ponudbo pa smo za vas pripravili v času šolskih počitnic in praznikov.

Ob začetku ugodnih snežnih razmer bomo zagotovo objavili kakšno poročilo o stanju na tekaških progah, do takrat pa v šoli teka na smučeh Ad-venture.si tečemo po “suhem”!