Prekmurje

Saj bi napisal, kje smo, pa so same majhne vasi, zaselki, … 🙂 Trenutno v Puževcih, če vam to schools and through commercial driving lessons . kaj pove. Še 60 km do Moravskih Toplic, kjer je TS7!

3 misli o “Prekmurje

 • Aleksič, zdej ko si že čez polovico, je najbolje da potegneš še do cilja 🙂 ja krajše, kot pa da bi obračal in šel domov;) Mare te pozdravlja z Vogarja kjer šmirgla in barva, midva z Mojco pa nalimana na monitorje spremljava tvoje napredovanje. Ekipo imaš sijajno, tako da pazi nanjo. Pri drugih tekmovalcih se že pojavljajo apetiti po njej 🙂 Zaslužite si uspeh!!! V Postojni boste postavili zgodovinski mejnik. Redki so ljudje na tem svetu, ki se lahko pohvalijo, da so nekaj naredili prvi!

  Poli

 • Aleks, Ekipa! Super vam gre, ne hitite preveč. Tu v Postojni so vremenske razmere nevzdržne . Zunaj 5°C in piha burja, da vse meče okoli. Imaste čas do jutri zvečer. Aleks, Poslušaj in zaupaj ekipi, ki te bo sigurno pripeljala do cilja, in to je tisto kar si najbolj želiš. Navijam za tebe da ti uspe. Res si faca, mai:-)). Ekipa držte se . Brez ekipe nuben kolesar ne pride nikamor!

  Srečno naprej!

  FH TEAM

 • Povejte, ko boste v Moravskih toplicah.

  Nekaj sem računal, tako čez palec 🙂 da boste v Krškem bili nekje od desete zvečer do pol noči.. ampak res sem to računal bolj “od oka”.

  Mitja

Komentiranje je zaprto.