Skupinske vadbe Ad-venture.si !

Športno društvo Ad-venture.si od maja dalje na postojnskem obeta obilo športnih užitkov na različnih skupinskih vadbah. Prihajajoče toplejše in daljše dneve boste lahko izkoristili za različne dejavnosti v naravi. V ponudbi imamo različne skupinske vadbe – manj in bolj intenzivne, za ‘staro in mlado’, za začetnike in tiste bolj izkušene. Vabimo vas, da si v nadaljevanju preberete več o vadbah in tem, kaj boste z njimi pridobili. Seveda pa sta najpomembnejša zabava in užitki na svežem zraku! Začnemo 5. maja!

TRAILZERO IN TRAIL+

Tek je danes rekreacija številka ena! Rojeni za tek ali ne – ta dejavnost nam je danes najbolj dostopna. Vadbe ST0-199
so prilagojene tako začetnikom kot naprednim tekačem. Tečemo po naravnem terenu – zavijemo tudi v klanec ter se podamo na strmejši spust. Z začetniki začnemo od začetka!

FUNKCIONALNA VADBA

Spravi svoje telo v pogon na funkcionalni vadbi! Osvoji funkcionalne gibe, okrepi svoje jedro in se preizkusi na mesečnem izzivu. Odlično počutje po vadbi je zagotovljeno!

NORDIJSKA HOJA

Pohodništvo na višjem nivoju! ST0-200 Z nordijskimi palicami je naša vadba še bolj učinkovita, saj aktivno vključujemo tudi zgornji del. Tudi brez teka lahko pokuriš več kalorij ter narediš več za svoje zdravje.

Skupinske vadbe potekajo pod vodstvom absolventke Fakultete za šport in gorske tekačice Jane Bratina (www.janabratina.com). Vadbe potekajo na različnih lokacijah (stadion v Postojni, Sovič, Pivka jama, koča Mladika, stadion v Pivki, okolica Petelinja, druge lokacije po dogovoru).

letak_post