Kamenjski kros in balvaniranje.

Predsednik me je pooblastil, da napišem nekaj besed o današnjem AD-VENTURE eventu. Pa naj se izpolni njegova želja. Bilo je nekako takole.

Začelo se je na zbornem mestu v Ljubljani, kjer sem izvedel, da se naš blaganjik Vasja, današnjih aktivnosti ne bo udeležil. Takoj smo se soglasno dogovorili, da tej nepokorščini sledi “disciplinski ukrep” za katerega bo poskrbela Jana; hehehe. Ko sva z Aleksejem prispela v vas Kamnje sva bila zelo presenečena nad množično udeležbo in srčnostjo organizatorjev. Najprej je štartala Jana na 6000 m., to pomeni, da je tekla tri divje kroge čez drn in strn. Kot se za našo vrlo članico spodobi, je s časom 29:12 pritekla na 1.mesto v ženski članski kategoriji. Čestitke Jani; bravo.

Sledil je štart na 8000 m., se pravi štirih krogov. Z Aleksejem sva se pogumno spustila v dir s sotrpini, a kaj kmalu ugotovila, da njim burja nekako bolj pomaga kot nama, zato sva ubrala svoj tempo in po 38 minutah in 50 sekundah zasopla prispela v cilj. Za naju o uvrstitvi ne bom nič povedal, ker ni nič za povedati, razen mogoče to, da sva bila zelo zadovoljna, da je vsega konec.


Po krajšem druženju z prijaznimi domačini smo zapustili Kamnje in se odpeljali v Vitovlje. Od tam smo se peš odpravili do balvanov, kjer smo uživali ob plezanju. Pri plezanju smo se veliko nasmejali, saj smo poleg plezalskih uporabili kar nekaj akrobatskih trikov, ki so pripomogli k uspešno dokončanim smerem.

Ob mraku smo prispeli nazaj do avtomobila in se odpeljali do Janine vasi Skrilje. Tam smo bili odlično postreženi z joto in “prascem”, vse skupaj pa zalili z vrhunskim vinom iz kleti Janinega očeta – to je kapljica, vam rečem.

Torej za nami je res prijeten dan. Upam, da se bomo naslednjega eventa udeležili v še večjem številu in še bolj uživali. Čao.

Mare

3 misli o “Kamenjski kros in balvaniranje.

  • Joooj joj mišice, kot da niso moje :)) Sej nektere res prvič do zdej sploh čutim!

  • Eh Aleksej, sej bo drugič boljš. Do unga tipa letnik 1937 je še dost cajta 🙂

Komentiranje je zaprto.