Skike izlet na Otočec?

Lepo vreme konec tedna smo izkoristili tudi za SKIKE izlet. Tokrat smo se v prijetni družbi odpravili na Otočec- “mozaik športnih dejavnosti”. Športni center na Otočcu je namreč pripravil veliko pohodniških, kolesarskih in tudi 3 SKIKE poti, ki so jih lepo predstavili in opisali v knjižici ter narisali na priložen zemljevid.

Najprej smo preizkusili “Grajsko pot”, ki pa je zaradi nedavnih poplav še precej slabo prevozna za SKIKE. Tudi na asfaltnem delu je podlaga precej luknjasta in zato primerna za bolj izkušene skajkerje. Zatem smo se podali še na “Skike osmico”, ki nas ni razočarala. Lepe neprometne ceste, ki jih je na teh koncih še kar precej.

Otočec res lahko ponudi aktivnosti za vse ljubitelje aktivnosti na svežem zraku. Lepo vabljeni v naše kraje, za SKIKE, pohodniške ali kolesarske izlete me lahko kontaktirate na 040 468 242, ali pa pokličete v Športnorekreacijski center Otočec na telefon 031 643 100.ž

[flagallery gid=4 name=”Gallery”]

p.s. Predlagam, da avtomobile parkirate pred športnim centrom. Na makadamskem parkirišču pri gradu se zadnje čase pojavljajo tatvine!!