Dobrodelno kolesarjenje po občini Trebnje 2012 – VABILO

KAJ? Dobrodelno kolesarsko druženje in kolesarjenje po 24km dolgi krožni trasi.
KDAJ? Sobota, 31.3.2012 od 7:00 do 19:00
KJE? Trebnje, park v centru mesta pri občini Trebnje
ZAKAJ? Za pomoč socialno šibkim. Za zdravje, rekreacijo, druženje in dobro voljo.


Leto je naokoli, zato Vas Športno društvo Ad-venture.si ter Kolesarsko društvo Gorenje Ponikve vabita na 2. Dobrodelno kolesarjenje v Trebnjem!

V soboto 31.3.2012 se bomo od 7. ure naprej zbirali v trebanjskem parku, kjer se prične in konča krožna kolesarska pot sedaj že tradicionalne prireditve. Kolesarjenje poteka 12 ur,  do 19. ure zvečer. Pridružite se nam lahko kadarkoli in na kolesu progo obkrožite enkrat ali pa večkrat.

Štartnine ni, zbiramo pa prostovoljne prispevke za pomoč ljudem v stiski. Trgovina VO2Sport bo poskrbela za okrepčila kolesarjev, v gostišču Opara bodo za vse udeležence pripravili malice po simbolični ceni.

Vabljeni na kolo, na svež zrak, med dobre ljudi za dobro stvar. Lansko leto smo na ta način pomagali dvema paraplegikoma-kljub nesrečni usodi lahko zdaj ponovno kolesarita na kolesih na ročni pogon. Letos imamo novo priložnost.

Trasa dobrodelnega kolesarjenja: TUKAJ
Izjava udeležencev: TUKAJ

Na isti dan bo v Grosupljem potekala podobna dobrodelna kolesarsko-tekaška prireditev v organizaciji ŠHD Turbo Katka. Odlična priložnost, da v enem dnevu obiščete kar dva dobrodelno športna dogodka z zanimivim programom. Grosuplje je od Trebnjega oddaljeno le 32km, torej za prave kolesarje ni ovir in lahko opravijo krožni izlet : 1 krog v Trebnjem + 1 krog v Grosupljem + vmesna pot = 105km. Več o kolesarjenju v Grosupljem na straneh organizatorja TUKAJ.