1. rojstni dan društva Ad-venture.si

V petek, 17. februarja je potekal 1. občni zbor Športnega društva Ad-venture.si!

Predsednik Aleksej Dolinšek je takole predstavil delovanje društva v preteklem letu:

-Uspešno so se udeležili ultramaratonske Dirke okoli Slovenije, na kateri je Aleksej Dolinšek ob pomoči članov dosegel zmago v kategoriji ležečih koles.
-Uspešno so izpeljali dobrodelno akcijo S kolesom za kolo, v sklopu katere so zbrali sredstva za nakup dveh invalidskih koles na ročni pogon. Kolesi sta prejela nova člana društva; Ivana Gornik in Srečko Petkovšek, ob paraplegika.
-V namen dobrodelne akcije je društvo dne 26.3.2011 organiziralo humanitarno 12 urno kolesarjenje v Trebnjem, ki je privabilo približno 70 kolesarjev iz Slovenije in tujine.
-Član društva Peter Bajec je na visokogorski alpinistični odpravi v Kirgiziji osvojil do sedaj še nepreplezan vrh, ter se zatem srečno vrnil v domovino.
-Člani društva so se udeležili mnogih rekreativnih in tekmovalnih športnih prireditev ter uspešno zastopali športno društvo Ad-venture.si.
-Člana društva Jurij Keržan in Aleksej Dolinšek sta se ob podpori članic Melite Gracar in Jane Bratina udeležila največjega breveta na svetu; Pariz Brest Pariz. S 1.200km dolgo kolesarsko preizkušnjo sta opravila v 69 urah.
-Športno društvo je pričelo tudi s športno-izobraževalno dejavnostjo. Trem tekmovalcem na letošnji Dirki okoli Slovenije nudi strokovno pomoč pri treningih in pripravah na tekmo. V zimskem času društvo izvaja tečaje teka na smučeh v klasični in drsalni tehniki.

Predstavil je osnutek programa društva za leto 2012:

-Organizacija 2. dobrodelnega kolesarjenja v Trebnjem
-Člani se bodo udeležili preizkusa vzdržljivosti-tekmovanja 6 ur Kališča. Gorski tek bo potekal prvo ali drugo nedeljo v aprilu.
-Dirke okoli Slovenije v maju se bosta udeležila Aleksej Dolinšek in Jana Bratina kot člana ekipe tekmovalca Gregorja Simčiča. Njemu društvo pomaga pri pripravah na to tekmovanje.
-Člani Jana Bratina, Jurij Keržan in Aleksej Dolinšek se nameravajo udeleževati brevetov v sezoni 2012.
-Člani se nameravajo udeležiti Gorskega maratona 4 občin, dne 16.6.2012.
-Člana Jurij Keržan in Aleksej Dolinšek se nameravata udeležiti najdaljšega evropskega breveta; 1.600km dolge preizkušnje 1001 Miglia v Italiji, konec avgusta 2012.
-Člani se bodo udeleževali še mnogih drugih rekreativnih športnih in dobrodelnih prireditev doma in v tujini.
-Društvo bo nadaljevalo z izvajanjem izobraževalnih dejavnosti ter ponudbo na tem področju še okrepilo.

Društveni sestanek se je končal v poznih večernih urah-s sladkim presenečenjem! Predsednica disciplinske komisije je presenetila z odlično torto, ki jo je spekla za to slavnostno priložnost!

Nedvomno je za društom izjemno uspešno prvo leto delovanja. V veliki meri so pri uresničitvi projektov sodelovali sponzorji in donatorji. Prav vsem velika in iskrena hvala za pomoč! Zahvala članom ter podpornikom, za pomoč pri projektih, dobro voljo in nepozabna doživetja.

ŠD Ad-venture.si

1 misel o “1. rojstni dan društva Ad-venture.si

  • Čestitam!
    Da sam dobio pozivnicu došao bih i pomogao vam pojesti tu tortu. ;o)

Komentiranje je zaprto.