Podhladitve

Odstopi zaradi podhladitev tekmovalcev se kar vrstijo!  Dež pa kar noče in noče ponehati, tako da je Aleksej cel čas moker! Situacija je resna! Zebe ga. Potrebno je ukrepati predno bo prepozno. Ravnokar smo ga dodatno oblekli, na roke smo mu dali neoprenske rokavice, na čevlje smo mu poveznili polivinilaste vrečke,…Upamo, da bo kaj pomagalo.

Da bi preprečili morebitno podhladitev smo se odločili, da mu bomo Winforce (en bidon na uro) odslej mešali s toplo vodo.  Tople vode pri sebi nismo imeli, avtodom je bil predaleč stran, ukrepati pa je bilo treba hitro, zato smo ustavili kar pri prvi hiši, kjer sem izprosila kanister tople vode in akcija je stekla. Gospe, ki nam je bila pripravljena pomagati in nam je dala toplo vodo, najlepša hvala!

Na uho nam je prišlo, da nas menda redno in v velikem številu berete in da bi si želeli še pogostejših objav.  Se bomo potrudili po svojih najboljših močeh, vendar imamo trenutno toliko težav zaradi vremena, da enostavno ni časa, saj je Aleksej na prvem mestu! A se bomo trudili! Obljubimo!

Pa še to: Aleksej trenutno RES potrebuje vašo podporo! Zato PIŠITE, PIŠITE, PIŠITE!!!!! Vse mu preberemo!

S skupnimi močmi za našega junaka na kolesu!!!

8 misli o “Podhladitve

 • Drž se stari, furi dalje in ne se dat!!! Bomo šli v Krškem na en “topu” pir!!! :)))

  Navijamo zate u nulo!!!

  Se vidmo v KK!

  Žagi & Kety

 • Kar srce me boli, ko berem skozi kake težave se prebijate. Upam, da bo Aleksej obdržal primerno temperaturo. Tole s toplo vodo je sicer vredu, ampak kaj narediti s premočenimi oblačili?

  Ali dati gretje v avtu na ful in v vročem zračnem curku sušiti&segrevati oblačila? Bi to imelo kaj haska?
  Morda Alekseju ob boke pripeti plastenke tople vode, na vsako stran eno, da mu ogrejejo vsaj ta predel? Mislim, ej morda glupa ideja ampak, če me je prešinila, ne smem biti tiho, a ne?

  Mitja

 • Aleksej, čez noč bodo padavine pojenjevale, zjutraj bo deževalo bolj na vzhodu Slovenije, ampak manj kot danes. Predlagam da če te zebe zdaj napraviš daljšo pavzo, da ti presnova spet dohiti porabo. Boš kasneje toliko lažje nadaljeval. Sploh če te veter moti, ker po mojem bo kasneje manj pihalo.
  Ti se mi samo spravi do Črnomlja vsaj par ur preden tam zaprejo kontrolo in si zmagal! Tu ti bomo pripravili topel sprejem in te bom pospremil v vsakem vremenu! V Postojni po mojem ne bo deževalo jutri. Vse to upoštevaj pri taktiki in nocoj ne pretiravaj! Ekipa, mislite namesto Alekseja, ker vem da mu je težko. Povprečje ima dovolj dobro, samo z andohtjo naprej!

 • Že to kar si prevozil do sedaj je nadčloveško. Ti si heroj! Bojevnik! Car! Naj Ti noč hitro mine (če je to sploh mogoče) GO ALEX GO

 • I’m trusting that you will get your rider through this period and that you may complete the race. His health is important and you must do the right thing. I have asked my BROL, Cruzbike, and blog reader to send comments of encouragement. The best to your team!

  Jim Alex Artis

 • ŠE NEKAJ, ČE ŽELI SE LAHKO PRI NAS STUŠIRA S TOPLO VODO V ČRNOMLJU. IMAMO ŠE DRUGE GRELCE RAZNIH TIPOV. PO MOJEM BI S TEM VEČ PRIDOBIL KOT IZGUBIL. SKRATKA, WELCOME TO ČRNOMELJ! POKLIČITE ME NA 041/370-517.

 • Tale Damjanova sploh ni slaba!

  Kolikor vidim, zaprejo Šmarje pri Jelšah jutri zjutraj ob 04:33 in Krško ob 08:07.

 • Aleksej, v tem trenutku bi ti prav prišel kak motivacijski govorec ali pa kdo ki zna pripovedovat dobre vice. Jaz nisem ne eno ne drugo, kjub temu pa ti sporočam, da širim ležeče kolesarsko čudo širom po svetu in moram priznat, da zdaj predmet mojega čudenja ni več sam ‘bicikl’ temveč ti na njem! Vedno znova presenečaš, osupljaš! Ti boš glavna zvezda v novi duraccell-ovi reklami! 69 zajčkov in dve zajklji na oldkulerskih bajkih na DOS-u, in en beli zajec, na ležečem, nevihta, plohe, strele, dež, zajčki padajo z bajkov en za drugim, beli zajček pa se drži dalje..in pripelje na cilj! Ležeče kolo- traja dlje! Aleksej- traja do konca! Tople pozdrave (ko bi se jih dalo vsaj dobesedno poslati v termovki polni vročega čaja) ti pošiljamo iz Ljubljane,
  Katarina, Monja, Jana
  p.s. Si že belim glavo s tem kak umazan vic ti poslati, da te razvedri in pogreje! Tanjka je meja med kolesarjem in norcem, hi hi. Ampak ti si itak kolesarski norec! V najboljšem pomenu besede! Pri nas pravimo, nea se zaj zezaj, idi do konca!

Komentiranje je zaprto.