Priprave, takšne in drugačne.

Tako, do letošnjega DOSa nas loči le še dobrih 40 dni in zadeve je potreba počasi postaviti na svoje mesto. Zelo sem vesel, da sta se nam pridružila kar dva nova sponzorja! Ugoden najem avtodoma so nam ponudili pri podjetju Adriatik turizem d.o.o.. Streho nad glavo imamo tako praktično že zagotovljeno. Gre pa za manjši avtodom, saj večjega ne potrebujemo pa tudi vožnja bo bolj enostavna. Prijetno nas je presenetil tudi Brane – BANE – Kllanciar iz podjetja ProjectSound, ki nam pripravlja profesionalno ozvočenje za spremno vozilo. Kolikor poznam Baneta, lahko rečem le to, da bo na letošnjem DOSu zelo NAGLAAAAS!

Z ekipo se tako že pripravljamo na naš 24-urni trening, takorekoč generalko pred DOSom. Pričeli jo bomo v petek, 16.aprila ob 20.00 v Hrastniku, kjer bo čez 24 ur tudi cilj preizkušnje. Kje bo potekala si oglejte na povezavi TUKAJ.

Vsekakor ste vabljeni, da se nam pridružite. Vzpodbuda pri premagovanju klančkov (Pavlič, Kum, Podmeja,…) ne bo škodila! Kogar zanima podatek o mojih treningih- letos prevoženih 4064 km in 40.234 višinskih metrov. Do DOSa bom verjetno presegel številko 6.000, ki je bila zastavljen cilj.