Prostovoljci!! :)

Pozivamo vse prijazne ljudi, ki nas berejo, da naj pridejo navijat ob progo. Aleksej vozi že 45 h, spal pa je le 15 min!
Vsaka popestritev ob progi bo zelo dobrodošla! Prinesite inštrumente, zganjajte hrup, oblecite neumne kostume, … Karkoli, da le pade v oči in ušesa!
Mi smo trenutno v Srednji bistrici, 10 km pred Ljutomerom. Nato gremo preko Ivanjkovcev, Mihalovcev, Pavlovcev, Mihovcev, Spuhlja do Ptuja, skozi center Ptuja in nato proti Hajdini in na Ptujsko goro. Nato Majšperk, Rogatec, Šmarje pri Jelšah.

Smo na 850. kilometru.

9 misli o “Prostovoljci!! :)

 • Ko takole berem tekste na netu, vidim, da je imelo in še ima kar precej tekmovalcev resne težave s podhladitvijo!
  Mirkajte na Alekseja in da se ne bo preveč ohlajal na spustih.

 • Živa je enemu konju iz Hama perlic dala ime Aleksej. Noče da to komentiram ampak po moje je izbrala tako ime zato, ker je videti tako žilav kot ti. Ogrnite konja med spusti, ja!

 • Ti si res car. Meni se še ven iz hiše ne da ob takem vremenu, ti pa kar vztrajaš. Tale stran je super. Držim pesti in verjamem, da ti bo uspelo

 • Jure Robič je menda letošnji DOS ocenil za drugo najtežjo dirko v njegovi karieri. In Aleksej, ti se še kr držiš (in verjamem da se boš do konca!)- kaj nam to pove o tebi? Da bi Supermanu, Ironmanu, Spidermanu in vsem ostalim lahko šel za inštruktorja!
  Bravo Štruček (ne vem če ti bodo tole upali prebrat, 😉 ) !

 • Chuck Norris sleeps in Aleksej’s pijamas 😛

  P.S.: GO Aleksič, GO!!!!!

Komentiranje je zaprto.