Še 1 dan do DOSa

Zadnji dnevi tako hitro bežijo, da niti za javljanja na spletno stran ni bilo časa – verjeli ali ne!

Vedno je v zadnjem hipu še toliko za postoriti. Tudi Murphy ne počiva in ponavadi ti jo zagode še tehnika, naključja in razne peripetije so sestavni del priprav na tako reč kot je Dirka okoli Slovenije!

Tole je moje zadnje javljanje, preden “vajeti” prevzame spremljevalna ekipa. Upam, da bo vse teklo tako kot je dogovorjeno in bodo imeli čas za redna javljanja s terena. Kot lahko opazite, je v pripravi tudi video prenos v živo z dirke. Upajmo, da bo pokritost s signalom čim večja in boste lahko še bolj občutili letošnji DOS na ležečem kolesu 😉

Za vse, ki bi radi prišli navijat ob progo, bo objavljena povezava na GPS sledenje mojega spremljevalnega vozila…torej tudi če uradno sledenje na strani DOS Extreme odpove, ne boste v “temi” in bo naša pozicija vsak čas znana.

Navijajte in še enkrat navijajte…če le spremljate to stran je vsaka vzpodbudna beseda dobrodošla! Vpišete jo lahko kot komentar na objavljene prispevke, v knjigo gostovo ali v “Chat” oziroma “klepet”! Ekipa ves čas spremlja vaše vzpodbudne besede in mi jih z veseljem prebira! Še posebej če nas čakajo kaki težki trenutki ali vremenske razmere je topla beseda najboljše zdravilo. Že vnaprej HVALA!

Nikakor ne gre brez zahvale sponzorjem, brez Vas tega projekta nebi bilo. Udobno po svetu, Občina Hrastnik, Kolesarski center Janez Brajkovič, ObenAuf , Avto Slak, VO2Sport, Projekt ZVOK, Tamai, MULEBAR in 3dim – HVALA!

V zadnjem trenutku je na pomoč pri pridobitvi spremljevalnega vozila priskočil sotekmovalec na DOSu Sandi Bayer in njihovo Roletarstvo Bayer iz Novega mesta! Sandi, hvala in veliko sreče na dirki!

Za konec-kar je najpomembnejše; že sedaj zahvala in spoštovanje članom moje ekipe! V teh dneh vam zagotovo ne bo vedno lahko, ampak tudi to je del pustolovščine 🙂 Ponosen sem, da sem v taki družbi!

Toliko zaenkrat, mnogo več pa v naslednjih dneh. Do takrat pa SREČNO vsem!