Sejem ” Tek na smučeh ” v Logatcu !

V soboto, 7. decembra bo v Logatcu potekala edinstvena prireditev za vse ljubitelje teka na smučeh. 7. tradicionalni sejem nove in rabljene opreme za tek na smučeh ponuja pestro dogajanje, ki se bo med 10. in 16. uro odvijalo v prostorih Kulturnega doma KS Tabor. Kaj vse bo mogoče videti, preizkusiti in tudi kupiti ter prodati nam je zaupal Rafael Marn, vodja tekaške šole Ad-Pirum in organizator sejma:

sejem– Gre za edini specializirani smučarsko tekaški sejem pri nas. Ponuja predstavitev in možnost nakupa opreme za smučarski tek. Prav tako je na sejmu moč kupiti ali prodati rabljeno opremo. Predstavile se bodo tudi šole smučarskega teka in (vsaj) eden večjih smučarsko tekaških centrov. Namenjen je vsem smučarjem tekačem in tekačicam, pa tudi tistim, ki si to želijo postati.

– Obiskovalci bodo lahko videli opremo za smučarski tek (smuči, palice, oblačila, čevlje), opremo za mazanje smuči, opremo za športe, ki so izpeljanke iz smučarskega teka (nordijska hoja , tek na rolkah), predstavil se bo organizator tekme za svetovni pokal v biatlonu, izvedeli bodo kje je mogoče teči.

– Načrt za naprej je: še bolje promovirati prireditev, pritegniti tudi tiste razstavljavce, ki se še niso odločili pokazati se, pritegniti še več obiskovalcev. V prihodnosti obstaja tudi možnost selitve sejma v večji prostor.

Vsekakor se vidimo na sejmu v Logatcu, kjer se bo predstavila tudi Šola teka na smučeh Ad-venture.si !