Zanimiv konec tedna.

Burja na primorskem je potihnila in trume kolesarjev so hitele nabirat novih kilometrov. Sam sem se podal v “tople kraje” že v petek in najprej obiskal podjetje Ekstundo, kjer je mojster Tomaž zamenjali vzmet v pestu E-hub. Odločil sem se za mehkejšo varijanto (št.3), ki se odlično obnese, glede na moj stil pedaliranja. Ves čas namreč ohranjam visoko frekvenco, med 90 in 115 vrtljaji na minuto. Malce sem tudi napasel oči na krasnih obročih, ki jih je pri njih mogoče dobiti 🙂 .

Večer je bil pester, saj smo se v e-kavarni Pina v Kopru, zbrali kar štirje DOSovci. Many je imel predavanje o Naturatlonu in z veseljem smo mu prisluhnili. O čem smo se pogovarjali po predavanju, si verjetno lahko mislite! Naslednji dan sem se skupaj z Neviem Santinom in Markom Vidmarjem odpravil na skupni trening po Istri. Vmes nas je dohitel Jure Robič, vendar je imel “malce” hitrejši tempo, tako da je šel raje naprej. Kasneje se nam je pridružil še Sebastjan Nedoh in dan je minil kot bi trenil.

No, danes sem še sam naredil lažji trening ter se v dolini Mirne dobil še z Bossom iz Bicikel.com-a, da je napravil nekaj fotografij. V eni izmed prihodnjih številk revije Bicikel, ki bo posvečena DOS-u, bo namreč tudi članek o prvem ležečem kolesarju na tej dirki.

Tako, kljub temu da jo je vreme zagodlo, sem s tednom kar zadovoljen, trening plan sem zgrešil le za -32km kar tudi ni tako slabo! Sedaj pa v nove borbe.