Zbrana sredstva romala v prave roke

Že naslednji dan, v nedeljo 1. aprila smo se organizatorji 2. dobrodelnega kolesarjenje po občini Trebnje odpravili k družini Krnc v okolico Šentruperta. Sprejeli so nas odprtih rok, kljub težkim časom, ki jih preživljajo. Hiša, ki je ob šestih otrocih sicer vedno polna smeha, je zadnje pol leta zavita v skrbi in upanje. 13 letna hči Sara je ta trenutek na pediatrični kliniki v Ljubljani, kjer se borijo za njeno življenje. Sara je zbolela za levkemijo a ima možnosti, da ozdravi.

Krnčevi so bili podarjenih sredstev veseli, saj bodo lahko Saro tako vsaj redno obiskovali. Pri samo eni delavski plači predstavljajo vsakodnevni potni stroški velikansko breme. Zahvaljujejo se vsem, ki ste po svojih najboljših močeh in na zdrav način pokazali, da vam ni vseeno. Sara ni le odlična učenka, ampak tudi izvrstna športnica, tekačica in planinka. Je ena izmed nas, ki ji je usoda obrnila hrbet in vsi skupaj si lahko le želimo, da ohrani svojo moč ter “borbenost”, kot pravi njena mama Martina.

Vsi, ki bi želeli prispevati sredstva za družino Krnc, lahko to storite z nakazilom na račun Območnega združenja Rdečega križa Trebnje. Vsa prejeta sredstva bodo nemudoma prenakazali na račun družine Krnc.

OZRK
Gubčeva cesta 16
8210 Trebnje
TRR: 0315 3100 2001 295
Namen plačila: donacija za Saro Krnc

Ostane nam le še upanje ter pozitivna energija. Še enkrat hvala vsem udeležencem kolesarjenja za lepo gesto ter dober namen.

Sara, drži se!