5. Dobrodelno 12 urno kolesarjenje v Trebnjem

V soboto, 4.4.2015 bo v Trebnjem že petič zapored potekalo nekoliko nenavadno kolesarsko druženje, a vse z dobrim namenom!

Čeprav ob misli na 12 ur kolesarjenja marsikoga zmrazi, se v Trebnjem vsako leto zbere večje število kolesarjev. V srcih imajo dober namen, v nogah pa navidez neomejene zaloge energije! Čeprav srečanje poteka 12 ur, to ne pomeni, da je potrebno ves čas obračati pedala. Ker gre za netekmovalno kolesarjenje, je v ospredju rekreacija, druženje ter seveda – humanitarnost.

Kolesarska trasa nas vodi po mirnih cestah na relaciji; Trebnje-Štefan-Občine-Železno-Dobrnič-Rdeči Kal-Dečja vas-Gorenje Ponikve-Trebnje in v dolžino meri 24km. Primerna je za kolesarje vseh vrst in zmogljivosti. Štartnine ni, vsi prostovoljni prispevki pa so namenjeni direktni pomoči socialno šibkejšim prebivalcem naše občine. Pridružite se nam kadarkoli med 7. in 19. uro, prekolesarite krog ali dva ter naredite nekaj zase ter za soljudi.

Več informacij najdete TUKAJ.

V primeru slabega vremena bo prireditev potekala 11. aprila ob enakem času. Kdor kolesari, slabo ne misli. In kdor slabo ne misli, rad pomaga sočloveku. Prvih 100 dobrodelnih kolesarjev letos prejme tudi praktično darilo!

Vabljeni!20140329_105957