01/02/2011

DOS 2011

AD-venture TEAM na ultra-maratonski kolesarski Dirki okoli Slovenije 2011:

Vasja Bočko – vodja ekipe: v tej vlogi se je kalil že na DOSu 2010 in 1000km brevetu 2009. Saj veste kaj pravijo; ekipa inženirjev, znanstvenikov in humanistov deluje bolje – nihče ne ve zakaj – če je med njimi družboslovec! Bomo videli, če to velja tudi letos. 🙂Neža Peterlin: je bila z nami že na lanskem DOSu in brez pomislekov jo medse sprejmemo tudi letos! Zadnje čase sicer nadomešča Pamelo Anderson v Obalni straži (Portorož), tako da je že napol primorka! Menda se letos obeta navijaška skupina z obale…
Peter Osterveršnik: je edini v ekipi, ki se zares spozna na ležeča kolesa-to je potrdil tudi na lanskem DOSu. Sicer lastnik podjetja TOBI d.o.o. / Udobnoposvetu.si in velik navdušenec nad ležečimi kolesi. Sedaj se podaja še v triatlonske vode!
Mateja Jecl: naša Mateja skupaj z Vasjo in Nejcem tvori “trdo” jedro AD-TEAMa. Skupaj smo že marsikaj ušpičili in zgleda da tem pustolovščinam še ni videti konca.


Nejc Kralj:“trdi” član AD-venture teama, mojster za vse in pripovedovalec zgodb! Grilsov Bear bi se lahko marsikaj naučil od tega možakarja! Da bo lažje bedel na DOSu si je sedaj nakopal zaposlitev na tri izmene. To pa je predanost!
Jana Bratina:nova članica, vsestranska športnica in umetnica! Nevsakdanja kombinacija-kot nalašč za našo družbo! Poskrbela bo za polno mero wajdovskega dialekta, ter utrujene mišice kolesarja in ekipe. Kolikor jo poznam, brez tekaških copat ne bo šlo!
Peter Bajec-Poli:alpinist oziroma bolje rečeno himalajist! Z železno voljo sta se z Markom namenila preteči vse omembe vredne klance letošnjega DOSa-pa jih ni tako malo! Že lansko leto je z nami pretekel precejšen del poti, letos pa torej za poln delovni čas!
Mitja Seršen Erman:nov član ekipe a moj star in zelo dober prijatelj. Najbrž je med lanskim DOSom postavil rekord v neprekinjenem branju strani ad-venture.si 🙂 V prostem času se ukvarja z modelarstvom, SKIKom  ter fotografijo in video produkcijo. Ravno slednje bo njegova zadolžitev med letošnjo dirko. Mitja, dobrodošel na “krov”!
Marko Erčulj-Mare:prekaljeni tekač, kolesar in “plezač”. Skupaj s Polijem tvori tekaški TEAM letošnjega DOSa s ciljem:preteči vse klance hitreje, kot jih AD prekolesari! Vso srečo, bitka bo dolga in naporna 🙂 Sicer kandidat za DOS 2012!!!!

1 misel o “DOS 2011

  • Pozdravljen.
    Glih sem zaznala tole spletno stran, na kateri sem te prepoznala (skupaj sva bila na Poletni šoli Tehnologije v športu 2010) in sem se vprašala ali imaš in potrebuješ v svoji ekipi tudi koga, ki bo poskrbel za masažo, regeneracijo in ostale vedno dobrodošle trenažne ‘aditive’?
    Če si za, se lahko povežemo, saj sem ravno v iskanju pravega ‘match’a za sodelovanje…
    No, če te zanima mi sporoči in vidimo kaj bo… Drugače pa fajn dirkaj in srečno,
    Lp, Sandra Amon (041/984243)

Dodaj odgovor