Boj za preživetje

Vedrimo na vrhu Brezovice, 90km pred ciljem. Vreme je tako obupno,da smo se vsi zatekli v spremljevalni vozili in že dobro uro vedrimo. gregor se je naspal in pogrel. Žal upanja za razjasnitev ni, zato ga bomo opremili po najboljših močeh ter ga skušali spraviti do cilja. Oblek imamo še dovolj, če bo potrebno bomo podoben postanek še ponovili. Držimo pesti da nam uspe, časa je sicer še dovolj, vendar Gregor ne sme predolgo mirovati. Če nam kdo ob trasi dirke med Brezovoic in Postojno lahko pomaga s toplim prostorom naj sporoči na 040468242. tole ni več normalno…

6 misli o “Boj za preživetje

 • Pogrejte in osušite se, ter dobro poskrbite za Gregorja. Upam, da zanj skrbi veliko parov rok, tako kot lani za Alekseja in da daje ekipa vse od sebe, kar je v teh kritičnih trenutkih mogoče.

 • Super! Vidim(GPS), da se že približujete Kočevju!
  Sedaj je cilj na dosegu rok (nog)!!!
  Časa je še ~10 ur…. Vi to lahko naredite v ~5 urah!
  Potem pa slavje in zaslužen počitek!!!
  Vreme, čeprav zahrbtno, vam pravzaprav gre na roke. Zaradi obupnega vremena jih je nekaj odstopilo, in Gregor lepo napreduje po lestvici gor. GreGOR!!! GreGOR!!!GreGOR!!!GreGOR!!! Sedaj je treba v glavo vbijati samo eno misel! Časa je dovolj!! V Postojno je treba pripeljati!!!

 • Gregor odlicno ti gre!!! Tole vreme je res nemogoce,ampak vidim,da ti ne predstavlja nepremagljive ovire,tako je prav!!
  Ekipa,ne ga bremzat,puste mu,da gre naprej!!;))

  P.s.: sem upala,da vas bom lahko prisla spodbujat v blizino Postojne,pa sem na zalost v sluzbi…razen ce malo upocasnite… 😉

 • Po 1100+ km govoriti kaj je normalno…. Vemo da znate, zmorete in boste naredili vse, da Gregor ostane ogret ter varno pridete do Postojne… Tako da, ni druge je treba naprej. Pa srecno!

 • Berem moj prejšnji post in se počutim kot Cime!!

  “Sedaj je treba v glavo vbijati samo eno misel! Časa je dovolj!! V Postojno je treba pripeljati!!!”

  Kaj nista to dve misli? 🙂 🙂 🙂

 • sosed,

  blizu domačih krajev si šel očitno v času, ko smo še vsi sladko spali. a te kolikor je le mogoče vseeno spremljamo ves čas. smo te hteli it pogledat, pa si nam kot kaže urno pobegnil iz Brezovice.

  to je za moje pojme praktično neverjeten dosežek in si ne morem predstavljati, kaj vse je potrebno za pripravo nanj. dogajanja med samo potjo pa se je že itak nabralo za en spodoben film oz. dokumentarec.

  kar te ne ubije, te ojača! veliko sreče v zaključnem delu.

  Andrej&Alenka L.

Komentiranje je zaprto.