Kolesarjenje bo!

V soboto bomo dobrodelno kolesarsko druženje v Trebnjem IZPELJALI! Danes smo dobili precej telefonskih klicev, zaradi vremenske napovedi. Jugovzhod Slovenije pričakuje poslabšanje šele v nedeljo, zatorej kar pogumno. Pridružite se nam in izkoristimo še zadnji sončen dan v tem tednu.

Prvih 30 kolesarjev na startu prejme tudi spominsko zapestnico “dan za spremembe”. Začnemo ob 8. uri! 🙂

Bilo je tudi dosti vprašanj, ali je potrebno kolesariti celih 12 ur! Seveda ne, število krogov prilagodite svojemu počutju in telesni pripravljenosti. Namen prireditve je dobrodelnost, druženje ter rekreacija.

Za en krog (24km) bomo predvidoma porabili slabo uro časa, tako da bo “start” novega kroga vsako polno uro. Naj poudarimo, da je pri kolesarjenju potrebno upoštevati cestno prometne predpise, saj ceste niso zaprte za ostali promet! Ne bodimo torej ovira ampak del prometa ( ne vozimo drug ob drugem, skupina kolesarjev naj ne presega 6 oseb). Ceste so sicer le malo prometne, izjema je del skozi Trebnje med 8. in 12. uro.

Za pomoč pri organizaciji prireditve se zahvaljujemo Društvu za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto, ter Društvu za razvoj občine Trebnje!