Prvih 100

Za nami je prvih 100 km, mi v avtomobilu menimo, da smo hitri, Aleksej pa misli, da bi morali biti hitrejši! Kmalu nas čaka prvi resnejši vzpon. Zamenjali bomo kolo – racerja v kombi, Alekseja pa na “silvota”, ki se bolje pelje v klanec! 😉

2 misli o “Prvih 100

 • Živjo!

  Ja, res si začel zelo hitro Aleksej! Prav zato ste naju z ženo ulovili na levi nogi, ko ste prispeli v Šentjanž.
  Računala sva, da se boste pripeljali mimo šele ob enih zjutraj. Zato je bil čaj (pre)vroč, dolenjska pogača pa šele dana v pečico.
  Za prvih 200km si se mi zdel neverjetno frišen in poln energije.
  Upam, da vam je postanek koristil, ter da je bila pogača dovolj pečena..ker še ni uspela dobiti tiste zlate skorje, do takrat ko ste krenili naprej.

  Upam, da se ti med vožnjo ni preveč kolcalo, ker sem se ponoči parkrat zbudil in razmišljal, kje vrtiš pedale v tem trenutku.

  Kot vidim, vam je zmanjkalo internetne povezave. Tudi pri nas je ponoči ni bilo. Namreč, ko ste se odpeljali, sem hotel pogledat na AD-venture.si, pa sem ugotovil, da mi ne dela ne telefonija, niti Internet. GRRR!

  No sedajle je spet vse kot mora biti. Ti najbrž sedajle že zaključuješ pot (bi se lahko reklo, da boš zašpalil klobaso, ki je videti kot ena presta položena po Sloveniji!)in se dobro odpočij.

  En lep pozdrav tebi in celotni spremljevalni ekipi!

  Mitja

Komentiranje je zaprto.