Skupinske vadbe Ad-venture.si

Poletne skupinske vadbe na prostem smo preselili v notranje prostore. V septembru smo začeli s funkcionalno vadbo na območju Postojne in Pivke.

Funkcionalna vadba je primerna za odrasle brez zdravstvenih omejitev. Na vadbi poskrbimo za razvoj/ohranjanje vseh gibalnih sposobnosti, predvsem pa razvoja moči, koordinacije in ravnotežja ter vzdržljivosti.

Vaje so usmerjene na gibanje, ki ga opravljamo vsakodnevno – posnemajo funkcionalne gibe. Veliko poudarka dajemo tudi korekcijskim vajam in vajam za stabilizacijo trupa, saj imamo zaradi sodobnega načina življena nepravilno držo in oslabele mišice. Tudi srce na vadbi lahko kar pošteno dela! Na vrsto pridejo tudi kompleksnejše vaje, ki vključujejo veliko mišične mase. Zato pričakujte tudi kakšen šprint in poskoke… , ki bodo ododbra dvignili vaš srčni utrip! Skratka – vsebine so pestre!

Fotor01003204654 Fotor01007220313

Vadbe so že v polnem zagonu! Če bi se želeli pridružiti, nas kontaktirajte prek maila (jenny.bratina@gmail.com) ali po telefonu (040 580 575 – Jana). Potrebujete udobna športna oblačila in primerno obutev, blazino, brisačo, pijačo in seveda veliko pozitivne energije in volje do dela.

 

Urnik funkcionalne vadbe:

– ponedeljek: 18:30, OŠ Prestranek

– torek: 19:00, OŠ Prestranek

– sreda: 18:30, OŠ Pivka

– petek: 17:00 in 18:00, OŠ Prestranek