Vesel Božič in avantur polno novo leto 2011!

Želimo vam:

Veliko kolesarjenja, skikanja, teka, smučanja, sprehodov, sončnih dni, ugodnega vetra, krasnega pršiča, trdnih “grifov”, dolgih peščenih plaž, neštetih serpentin, fantastičnih razgledov, dobre družbe in samote (kadar si je boste želeli), ADRENALINA, miru, visokih valov, preplezanih smeri, hitrih spustov, nabrušenih robnikov, pravih prijateljev, potovanj, dobre hrane, dobljenih štopov, srečnih naključij in ostalih užitkov.

Hkrati pa vam želimo čim manj:

Praznih zračnic, čakanj na avtobuse in vlake, vožnje z avtomobilom, pokvarjenih jogurtov, nasilnih medvedov, snežnih plazov, deževnih dni, bonace, pravih sovražnikov, zamujenih letov, klancev ki jim ni videt konca, mobinga, zataknjenih zadrg, slabega smisla za humor in ostalih neprilik.

Pod Ad-venture.si smrekico je polno daril in lepih spominov preteklega leta, za katere še enkrat vsem Vam-HVALA! Še posebej pa zahvala glavnemu sponzorju pretekle in prihajajoče sezone Petru iz Udobnoposvetu.si . Skupaj nam bo uspelo!

Aleksej

3 misli o “Vesel Božič in avantur polno novo leto 2011!

  • Hvala enako Aleksej! Kmalu naslednje leto pa gremo na prvo skupno vožnjo, da preizkusimo tvoje lepe želje 🙂 Uživaj!

  • Bonaca je že fajn, če se greš potapljat, veš. 🙂 Tako, da zase je upam v tem letu obilo, sicer me lahko valovi požrejo. (Pa tudi s 3-metrskim gumenjakom se ne da glisirat prav daleč, če ni morje umirjeno..kar pomeni veliko zamujenih priložnosti v podvodnem svetu..)Sicer sem pa hotela samo reči, vesel božič tudi tebi in tvojim. In veliko uspehov (športnih in zasebnih, no, pri tebi to gre tako ali tako z roko v roki:) v prihajajočem letu!
    Katarina

Komentiranje je zaprto.