Kje so naše ladje?

Ne, nismo poniknili, le “trenažni proces” se je začel zares 🙂

Kakšno je stanje? Mati narava nas je obdarila z dobrim tednom predčasne pomladi. Seveda situacija ni ostala neizkoriščena! Tako sem sredi zime v lahkotni opravi izpolnil celoten plan kolesarskega treninga-brez vožnje na obalo. Preteklo nedeljo sem se tako udeležil nove kolesarske runde, ki bo od zdaj naprej potekala v Trebnjem in okolici. Krivci za njen začetek prihajajo iz kolesarskega kluba Tempo.

Zadnje štiri dni sem preživel na Pokljuki, oziroma “nordijskem raju” bi se lahko reklo. Morda se štiri ure teka dnevno ne zdijo prav nič “rajske”, ampak je bila čista uživancija! Ko po tem “uživaškem matranju” večer zaključiš v vroči finski savni, ni temu kaj dodati! Savna preverjeno pospešuje regeneracijo telesa, zato jo bom poskušal večkrat obiskati po napornih treningih.

Javno lahko naznanim, da že pričakujemo novo kolo za letošnjo sezono. Prispelo bo zdaj zdaj. Upal bi si trditi, da boljšega trenutno ni, vsaj po tem kar se da prebrati in slišati o tem. Kolo bo kar 3kg lažje kot prejšnje, prav ste prebrali-razliko se meri v kilogramih! Da bo ta francoski lepotec kmalu vozil po slovenskih cestah gre zahvala podjetju Udobnoposvetu.si , ki je tudi glavni sponzor v tej sezoni.

Kaj pa sedaj? Zopet bo potrebne nekaj iznajdljivosti, pa tudi kolesarjenja na trenažerju, saj nas je ponovno obiskala tetka Zima! V nedeljo nas čaka kros-udeležili se ga bomo z ekipo. Več sledi!

1 misel o “Kje so naše ladje?

  • ohoho! Zockra Hi! Zelo lepo! :-))
    Prav tako menim, da je to eno izmed najboljših, in najlepših koles med tistimi na velikih kolesih.
    Daš krog ? 😀

    Lp

    Igor

Komentiranje je zaprto.