Peš na Pohorje!

Člani ŠD Ad-venture.si smo se v nedeljo 9.januarja udeležili tradicionalnega vzpona “Peš na Pohorje”, ki letos poteka že četrto leto. Gre za sklop rekreativnih pohodov oz. tekov, ki potekajo v zimskem času vsako nedeljo, organizator pa je Sri Chinmoy Marathon Team-podružnica v Sloveniji.

Na progi dolgi dobre 3 kilometre se tekači in pohodniki spoprimejo s 700 višinskimi metri vzpona! Strmina je mestoma resnično huda, saj nas pot vodi po smučišču navzgor!

To nedeljo so bili po mnenju izkušenejših pogoji še posebej zahtevni, saj je zaradi visokih temperatur podlaga zelo mehka in blatna. O snegu seveda ne duha, ne sluha 🙂

Prvi letošnji športni izlet je torej uspel, prisotni pa izjemno zadovoljni! V tem pokalu bo do srede februarja na sporedu še 5 takih vzponov in zagotovo še pridemo-najbrž v še večjem številu!

Tekli in uživali smo: Jana (4. mesto v kat.!!! in izžbrebana za nagradno pico! 🙂 ), Janja, Mare, Vasja, Peter in Aleksej (15.mesto absolutno). Teka se je sicer udeležilo 150 neustrašnih.


2 misli o “Peš na Pohorje!

Komentiranje je zaprto.