Nikoli ne odnehaj

V nedeljo smo se jaz, Aleksej, Poli, Mare, Mojca in Doris odločili, da podpremo Mateja Markoviča pri njegovi dobrodelni akciji 10 krogov za 10 nasmehov. Dobili smo se na Kodeljevem, kjer so tekači že začeli odštevati prve kilometre. Zbralo se jih je okrog 250. Tudi mi smo se jim pridružili in vsak po svojih zmožnostih ‘švicali’ pod opoldanskim soncem. Mislim, da smo se vsi izkazali – navsezadnje je geslo prireditve Never give up! Najbolje pa se je odrezal Poli z največjim številom pretečenih krogov. Čestitke! Pred zaključkom prireditve smo se za spomin še fotografirali z Matejem, ki zaradi poškodbe ni mogel teči z nami, kljub vsemu – pohvale organizatorju in ekipi za lepo prireditev, voljo in srčno dejanje!

Zadnje kroge je najvztrajnejše tekače osvežil dež, mi pa smo se zatekli k Jovotu in Ana Lizi na kosilo in zasluženo pivo.

Sicer pa je bila nedelja tudi v znamenju kolesarjenja – naš Peter je prekolesaril maraton Franja na ročnem kolesu in s tem pisal zgodovino! Je namreč prvi, ki je Franjo prekolesaril z ročnim kolesom. Čestitke!

Ne smemo pa pozabiti na ostale Ad-venturovce, ki se preizkušajo tudi v drugih ‘vodah’ – čestitke Nejcu, Mateji in ekipi za doseženo 4. mesto v sestavljanju kmečkega voza na Turjanskih igrah!

Tako je za nami uspehov poln teden. Naj bo tako tudi v prihodnje – sledi že Tek štirih občin in naša drzna tekača Mare in Poli. Pridemo navijat!

Disciplinska je blagajniku Vasji zaradi vnovične odsotnosti spet pogledala skozi prste. Že dolgo ni prispeval kakšnega članka. Kakorkoli… Vasja, mislimo nate!

Lepo se imejte,
Jana

1 misel o “Nikoli ne odnehaj

Komentiranje je zaprto.