Še 100x.

Tako je! Še 100x gremo spat in letošnja Dirka okoli Slovenije bo tu! Do takrat se je pametno naspati, kajti zopet nas čaka nekaj dni brez spanca 🙂

Ob taki “okrogli” številki, se spodobi, da nekaj zapišem o naših pripravah in trenutni situaciji v kateri se nahaja ekipa in moja malenkost.

Kot ste lahko zasledili na teh straneh, so se priprave pričele že v novembru lani, saj sem se letos odločil nekaj več časa nameniti treningu moči in ostalim aerobnim dejavnostim v naravi. Med slednjimi bi izpostavil tek in tek na smučeh. Seveda sedaj vedno več časa posvečam kolesarskim treningom. V januarju sem tako na cesti prekolesaril dobrih 600km, kar nekaj ur pa je bilo tudi “kolesarjenja na mestu” torej na trenažerju. Razdalja, ki se bo v prihajajočih mesecih podvojila, nato pa potrojila. Februar in marec bosta še minila v samostojnih pripravah, april pa že kroji koledar brevetov ter ostalih kolesarskih prireditev, ki se jih bomo z ekipo udeležili (12h dobrodelno kolesarjenje Ajdovščine).

Kako pa nam gre organizacijsko? Ekipa je takorekoč že zbrana, trdno jedro ostaja, nekaj pa je tudi novih, energičnih članov! Osnova za uspeh je torej tu! Z ekipo se tudi redno sestajamo oz. udeležujemo različnih aktivnosti, tako da postajamo res pravi tim.

Glavni sponzor projekta – Udobnoposvetu.si, je tudi letos priskočil na pomoč! V prihodnjih dneh več o njegovem prispevku, ki je z eno besedo impresiven. Sodelovanje so potrdili tudi nekateri drugi lanski sponzorji, med drugim Kolesarski center Jani Brajkovič in Sound Project-ozvočenje.

Še nekaj je novega, vendar ne smem vsega izdati! Porodila se je ideja o dobrodelni akciji,v kateri bomo lahko sodelovali vsi! Res, kmalu več tudi o tem!

Aleksej