Zaključek akcije "S kolesom za kolo"

V nedeljo, 25. septembra smo se člani športnega društva Ad-venture.si srečali z Ivano Gornik in Srečkom Petkovškom. Skupaj smo se podali na kolesarski izlet in s tem uradno zaključili zelo uspešno akcijo ” S kolesom za kolo ” !

Pobudnik, Aleksej Dolinšek, je z akcijo pričel marca letos, ko je v Trebnjem potekalo dobrodelno 12 urno kolesarjenje. Vsi zbrani prispevki so bili namenjeni nakupu ročnih invalidskih koles za Ivano in Srečka. Akcija se je nadaljevala z dobrodelnim kolesarjenjem v Postojni, ki ga je organiziral Franci Horvat z društvom FH TEAM. Zbrana sredstva so prav tako namenili nakupu koles za paraplegika.

Akcija se je nadaljevala z zbiranjem SMS sporočil “KOLESAR” na 1919, ki so jo omogočili operaterji Mobitel, Simobil in Tušmobil. Na ta način je lahko vsakdo prispeval po 1€ za nakup koles. Aleksej se je kot edini ležeči kolesar tudi letos udeležil Dirke okoli Slovenije – DOS/RAS Extreme in ob nastopu zbiral sredstva za dobrodelno akcijo. Veliko ste prispevali tudi obiskovalci spletne strani s poslanimi SMS sporočili.

Na koncu so na pomoč priskočili še donatorji; z njihovo pomočjo so posebna (in draga) kolesa dobila nova lastnika. Nenazadnje ne smemo pozabiti na uvoznika ročnih koles Udobnoposvetu.si, ki je priskrbel kolesi po najnižji ceni. Tako smo novima ročnima kolesarjema s skupnimi močmi omogočili krasno športno jesen, ki letos kar kliče v naravo in k aktivnostim na svežem zraku.

V našem imenu in imenu Ivane Gornik ter Srečka Petkovška se vsem sodelujočim iskreno zahvaljujemo.

ŠD Ad-venture.siOglejte si galerijo fotografij s srečanja ob zaključku akcije: (foto Jožica E.)

2 misli o “Zaključek akcije "S kolesom za kolo"

Komentiranje je zaprto.