2. dobrodelno kolesarjenje v Trebnjem uspelo!

2. dobrodelno kolesarjenje v Trebnjem, ki je potekalo danes, v soboto 31.3.2012, je uspelo nad pričakovanji! Udeležili so se ga 103-je kolesarji in kolesarke, za dober namen pa smo skupno zbrali 1.115 EUR! Zbrana sredstva bosta društvi predali Sari Krnc in družini. Sara je 13-letna deklica iz Šentruperta, ki se v težkih socialnih okoliščinah bori z zelo hudo boleznijo, zato je vsaka pomoč več kot dobrodošla. Želimo ji čimprejšnje okrevanje in da se kmalu skupaj zapeljemo s kolesom.

Zahvaljujemo se vsem udeležencem ter društvom KŠOT, KŠD Notranjc, Polet Garmin, Tempo, Sprint,… ki so prispevali za dober namen ter oživitev športnorekreativnega dogajanja v naši občini. Zahvalili bi se tudi trgovini s športno prehrano VO2Sport, podjetju DANA ter hotelu Opara, ki so poskrbeli za okrepčila udeležencev. Pomagalo nam je čudovito sončno vreme, da je bilo kolesarjenje v užitek, druženje pa v veselje.

V galeriji si lahko ogledate nekaj fotografij z današnjega kolesarjenja ter kratek video. Daljši film s prireditve bomo objavili v prihodnjih dneh! Rezultate ankete lahko na naših straneh pričakujete do 15. aprila.

ŠD Ad-venture.si in KD Gorenje Ponikve

2 misli o “2. dobrodelno kolesarjenje v Trebnjem uspelo!

Komentiranje je zaprto.