II. srečanje Ad-venture TEAMa.

Kako hitro čas beži potrjuje tudi dejstvo, da se je Ad-venture TEAM zopet zbral na mesečnem “sestanku”. Tokrat smo SKIKE in SPEEDMINTON zamenjali za pohodno opremo ter ležeči tricikel. Dan je zopet minil v odlični družbi, gibanju, sproščenem pogovoru ter kovanju načrtov za Dirko. Vesel sem, da sta se nam tokrat pridružila tudi Blaž Krstič, prekaljeni ultramaratonski kolesar, ter Peter Osterveršnik iz udobnoposvetu.si, kateremu prav tako ne manjka kolesarskih izkušenj.

Filmček z Blaževega nastopa na DOSu si poglejte spodaj:

Družno smo se tako povzpeli na Kal (956m), ki se vzpenja nad mojim domačim krajem in na čigar cestah sem naredil svoje prve kolesarske kilometre. Orkanski veter nas je pregnal v toplo kočo, kjer so nas pogostili s prenekaterimi dobrotami. Pot v dolino smo zavoljo ostrega vetra malo prikrojili-Blaž je osedlal ležeči tricikl, s katerim se je neustrašno spustil v dolino, ostali pa smo mu sledili v Petrovem avtomobilu. V Hrastniku smo še ostali preizkusili to čudo na treh kolesih in se prepričali o njegovem udobju. Padla je tudi domislica, da bi s takim triciklom na DOSu zares lahko vozil tudi med spanjem. Le nekakšno “daljinsko upravljanje” bi morali imeti spremljevalci v avtomobilu, da nebi zavil s poti 🙂

Nekaj podob z današnjega dne najdete v galeriji:

2 misli o “II. srečanje Ad-venture TEAMa.

  • Enkratno! Res mi je žal da se te dogodivščine nisem mogel udeležiti. Druge tudi nujne obveznosti ;-). Zelo zanimivo preživet dan.

  • Tota slika z Aleksejem na triciklu je pa primer intenzivnega treninga 🙂

Komentiranje je zaprto.